top of page
1.png

TERAPIA BARS

Creeaza viata pe care o iubesti prin
accesarea constiintei tale!

 NUMAI  150 RON

Bine ai venit la cea mai relaxanta si destresanta tehnica terapeutica pentru obtinerea starii de bine despre care poate nu ai auzit niciodata !

Te ai trezit vreodata reactionand in mod negativ chiar si la cele mai mici lucruri?

Ce ar fi daca am putea sa ne eliberam de stres, frici, emotii sau prejudecati?

 De traume ascunse si tot ce ai cumulat de-a lungul vietii, prin care ai creeat propria realitate dar de fapt o realitate bazata pe bariere, o realitate in care TU ti-ai privat libertatea de a alege.

Cum ar fi daca ai realiza ca NU aceasta este viata pe care ti-ai dorit-o si ca ea se poate imbunatatii semnificativ incepand pur si simplu cu o ora de relaxare prin terapia Access Bars ?

Access Bars nu este o terapie conventionala, nu este o sedinta de consiliere alaturi de psiholog si nici un masaj de relaxare.

Terapia BARS consta in atingerea unor puncte situate la nivelul calotei craniene in timp ce tu stai linistit intr-o pozitie de relaxare totala.. Este o terapie complementara care are ca scop dezvoltarea ta personala atat din punct de vedere fizic cat si psihic, este o metoda de echilibrare si vindecare a consitiintei tale.

Fiecare sesiune de Access Bars este diferita iar imbunatatirile vin de la o sendinta la alta. Vei incepe sa te simti mai prezent in viata ta iar trecutul nu iti va mai afecta alegerile din viitor. Vei scapa de toate prejudecatile si traumele care ti-au pus frane in viata si te vei transforma intr-o varianta mai buna a ta. Te vei simtii mai odihnit, mai implinit, mai creativ si mult mai capabil de a realiza lucrurile la care uneori doar visai!

 Cea mai buna modalitate de a afla cum functioneaza Acces Bars pentru tine este sa o incerci chiar tu!

Alege starea de bine!

bottom of page