top of page

Sa ne cunoastem mai bine, cine sunt eu?

Actualizată în: 3 feb. 2022

Medic stomatolog

Implantolog

Cosmetician

Micropigmentist

Tatuator

Formator in domeniul medical si beauty



Ei bine dar oare ce legatura au aceste domenii intre ele? Aparent, niciuna…

Totul a inceput in timpul liceului prin simplul fapt ca imi placea sa desenez. Anii de liceu au fost un adevarat roller coaster, eu fiind absolventa a Colegiului National Emanuil Gojdu, Oradea asa zis si “Bastilia”. Va dati seama, eram un “Mic Picasso” (dupa cum scria pe premiul castigat la o expozitie de arta) pierdut printre genii matematicieni si informaticieni.

In toata acea nebuloasa prin care treceam am realizat ca talentul meu poate fi valorificat si ma poate ridica la un nivel de independenta financiara …la 16 ani. Sa nu va imaginati ca nu m-am gandit sa vand tablouri, dar asta ar fi fost o adevarata pierdere de vreme mai ales in Romania. Astfel m-am indreptat spre ceva mai palpabil si am gasit pe internet “Scoala de tatuaje Sfinx” Craiova. Avand toata sustinerea parintilor, am urmat cursul si la 16 ani am devenit tatuator autorizat si membru al Uniunii Tatuatorilor Romani.

Dupa ce am prins putina experienta in domeniu, m-am axat pe tatuajele corporale care acopera sau camufleaza diferite cicatrici. Provenind dintr-o familie de medici, mereu am avut o inclinatie spre ceva medical. In scurt timp, am fost invitata si premiata la gala “Sanatatea ta” unde am avut oportunitatea sa cunosc diferite personalitati printre care si pe dl Raed Arafat.

In 2014 am terminat in sfarsit liceul si am intrat, evident, la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea, domeniul Medicina Dentara ( asta dupa ce in dimineata examenelor am decis sa nu ma prezint la primul examen pentru ca nu mai voiam Medicina Generala) Stiu, a fost un soc pentru toti..

In timpul primului an de faculate incepuse trendul tatuajelor cosmetice moderne, naturale precum microblading, powder s.a.m.d. Am urmat cursuri de specializare si apoi de perfectionare in aceste tehnici si a fost momentul in care am realizat ca sunt pasionata de ceea ce inseamna un aspect facial curat, corect, frumos, incadrat si cat mai natural.

Inevitabil dupa putin timp am urmat si cursul de cosmetica si mi-am inceput cariera de cosmetician.

Parca lucrurile incep incet sa se lege, am terminat facultatea de stomatologie dar nu am renuntat la domeniul beauty pentru ca o femeie frumoasa cu un aspect facial frumos trebuie sa aibe si un zambet sanatos, nu e asa?

Partea de implatologie e o alta poveste legata de evolutie si realizari in domeniul medical.

La ora actuala sunt pasionata de absolut toate trendurile cosmetice noi, toate tratamentele, toate device-urile, toate inovatiile iar prin pasiunea si dedicatia mea vreau sa expun, in mod public, experiente, adevaruri si realitati despre aceste trenduri noi pe care cu siguranta le vedem cu totii pe retelele de socializare, tot mai multe si mai dese. (dermapen, plasmapen, HIFU, radiofrecventa fractionata, terapia vampir etc)

Experientele si invataturile din domeniul medical au adus mereu un plus de cunostinte in tot ceea ce fac si mai ales in modul de abordare a tratamentelor.

Ca si persoana sunt prietenoasa si urmaresc ca pacientele mele sa aibe mereu succes terapeutic insa uneori acest lucru vine mai devreme sau mai tarziu, in functie de problemele tenului fiecaruia. Relatia deschisa si onesta cu pacienta, gandirea si atitudinea mereu pozitiva cat si profesionalismul stau la baza firii mele ca om in primul rand si apoi ca si terapeut.

Imi place sa discut, sa explic, sa primesc intrebari la care sa raspund in ceea ce priveste domeniul meu. Rezultatele bune, multumirea si fericirea pacientelor nu poate fi egalata cu nimic la finalul unei zi de lucru.

In prezent, detin Centrul Medical Arborada, o clinica medicala, multidisciplinara, cu aparatura moderna si personal foarte bine pregatit. Imi place ca in orice lucru facut sa fie latura umana, motiv pentru care tot ceea ce facem in clinica este onest si de cea mai buna calitate.


Urmareste acest blog ca sa fii mereu informata, in trend cu tratamentele cosmetice actuale si invata cum sa iti mentii mereu tentul frumos si sanatos.



72 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page