top of page

Ce este celulita? Cum o putem trata?


Celulita reprezinta o acumulare de tesut adipos localizat de obicei la nivelul coapselor, soldurilor si feselor. Cu toate acestea, se poate forma si pe abdomen, brate, gambe etc.

Celulita confera pielii aspectul de coaja de portocala si se regaseste in proportie de 80-90%in randul sexului feminin si mai putin in randul sexului masculin, avansand odata cu inaintarea in varsta chiar si in cazul in care stilul de viata este sanatos .

Exista mai multe tipuri de celulita si anume: adipoasa, edematoasa si fibroasa.

In cadrul Centrului Medical Arborada, orice tratament de remodelare corporala incepe cu o analiza medicala a starii de sanatate, a obiceiurilor nutritionale si vizualizarea ecografica a zonei ce urmeaza tratate pentru a diagnostica cat mai corect tipul celulitei, grosimea stratului adipos si alte eventuale structuri anatomice din vecinatate.

Cum putem sa scapam de celulita?

Din pacate nu exista tratamente care sa elimine definitiv celulita sau sa opreasca aparitia ei insa exista numeroase tratamente eficiente care ne ajuta sa imbunatatim aspectul pielii. Rezultatele sunt mereu cumulative, necesita rabdare si timp, fiecare plan de tratament fiind personalizat in functie de fiecare persoana.

Cele mai bune metode de a scapa de celulita:

1. Radiofrecventa bipolara/tripolara/octopolara

2. Cavitatie

3. Electrostimularea musculaturii

4. Mezoterapia virtuala / nonvirtuala

5. H.I.F.U.

6. Drenajul limfatic

7. Lipolaser

8. Masaj
Toate aceste tratamente functioneaza unul in ajutorul celuilalt, fiecare plan de tratament fiind o combinatie intre 2-3 metode din cele enumerate.

Atunci cand celulita este identificata corect si tratamentele sunt eficiente!

Din acest motiv, te asteptam pentru o evaluare ultrasonografica (ecografie) a celulitei si a depozitelor adipoase in cadrul careia efectuam si o evaluare a masei corporale si a starii de sanatate. Iti explicam strategia corect argumentata a posibilitatilor de remodelare!

Totodata, pentru rezultate si mai eficiente asiguram consultanta nutritionala ori de cate ori este nevoie.


51 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page