top of page

AUGMENTARE BUZE

CU DISPOZITIVUL HYALURON PEN

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură estetică care implică injectarea de acid hialuronic în buze pentru a le oferi volum și formă mai atractive. Acest acid este un component natural al pielii care ajută la menținerea hidratării și elasticității pielii, ceea ce îl face ideal pentru umplerea ridurilor și a cearcănelor din jurul ochilor.

Procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic este relativ simplă și durează între 15 și 30 de minute, în funcție de cât de mult volum doriți să obțineți

Injection cosmetology

Tratamentul cu acid hialuronic este relativ simplu și poate fi făcut într-o singură ședință, iar rezultatele sunt de obicei vizibile imediat. Deși rezultatele pot dura până la un an, unele persoane pot avea nevoie de tratamente de întreținere pentru a menține rezultatele dorite.

Înainte de a vă decide să vă injectați buzele cu acid hialuronic, este important să discutați cu un specialist în ceea ce privește opțiunile de tratament și să vă asigurați că înțelegeți toți pasii și riscurile implicate. De exemplu, unele persoane pot fi mai predispuse la reacții adverse, cum ar fi roșeață, umflare sau durere la locul injectării.

ARBORADA LIPS

bottom of page